Lieve jij,

Wat leuk dat je erbij bent tijdens de minishootdag op zaterdag 10 juni. Ik heb er onwijs veel zin in en ik hoop jij ook! In deze online brochure geef ik je graag meer informatie over de locatie, kledingadvies en wat tips en tricks, zodat we er een prachtige shoot van kunnen maken.


Het weer ziet er voor de 10e perfect (en warm!) uit, dus verplaatsen zal hopelijk niet nodig zijn. Indien het weer opeens heel erg omslaat, zal ik uiterlijk vrijdagavond de knoop doorhakken of het eventueel verplaatst moet worden naar zondag 11 juni.

Locatie

De minishoot vindt plaats op een prachtige plek in de natuur, namelijk de Leusderheide. Er is heide, zand en hoog gras. We hoeven niet ver van de parkeerplaats te lopen om al op mooie plekjes te komen.


De exacte locatie is het Treekerpunt. Wanneer je aan komt rijden vanaf de Doornseweg zie je op het kruispunt met de Treekerweg een pannenkoekenrestaurant genaamd "Bergzicht". Als je vanaf Amersfoort komt, dan zul je bij de stoplicht op dit kruispunt linksaf moeten slaan. Kom je vanuit de andere kant (Doorn/Maarsen) dan zul je bij de stoplichten rechtsaf moeten slaan.


Rijd de hele Treekerweg af tot je niet verder meer kan (dus voorbij de eerste parkeerplaats die je tegenkomt). Aan de linkerkant kun je een parkeerterrein oprijden waar je gratis kan parkeren.


De locatie vind je ook hier: https://goo.gl/maps/vwwX7qmFrvHXbmrXA


Ik zal je ophalen vanaf de parkeerplaats en dan lopen we samen naar de shootlocatie (nog geen 5 minuten lopen). Zorg dat je ongeveer 10 minuten voor aanvang van het gekozen 'tijdvenster' op de parkeerplaats bent, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de 20 minuten die gepland staan.

Kledingadvies & client closet

Misschien denk je al druk na over wat jij en je gezinsleden eventueel aan kunnen tijdens de fotoshoot. Ik help je hier graag bij. Want kleding is mede bepalend voor de sfeer in de foto's. Wanneer je de volgende tips meeneemt in de keuze voor kleding, zit je zeker goed:


  • Kies voor lichtere neutrale kleuren in aardetinten, zoals bruin/beige/crème. Vermijd heel felle kleuren zoals neon en drukke prints of logo's op t-shirts. Spierwit en (licht)blauw werkt vaak ook niet heel mooi op foto's en kun je daarom ook beter vermijden.
  • Jullie hoeven niet allemaal dezelfde kleur aan, het is juist leuker om te combineren, maar zorg dat het geheel bij elkaar past. Twijfel je? Stuur gerust een foto van de uitgekozen kleding en ik denk graag met je mee.
  • Kies bijvoorbeeld één basiskleur zodat jullie vervolgens hierop verder van kunnen afwijken/ variëren door meerdere tinten van diezelfde kleur te kiezen.
  • Variëren met verschillende soorten stofjes/ textuur is juist heel leuk. Dus het hoeft niet allemaal hetzelfde te zijn. Een glad t-shirt voor papa en een gebreid vestje of tuinbroekje/jurkje voor je kleintje? Super leuk!


Mocht je liever gebruik maken van de jurken uit m'n client closet, dan is dat absoluut mogelijk (maar voel je niet verplicht). Ik zal een groot gedeelte van de jurken meenemen en deze kun je kosteloos gebruiken tijdens de shoot. De meeste van de jurken zijn ook nog eens borstvoedingsproof. Het zijn jurken om in te stralen en om je helemaal prachtig in te voelen. Zorg dat je eventueel huidskleurend ondergoed aan hebt, want sommige jurken schijnen licht door.

Tips en tricks

Let er voor de shoot op dat je geen haarelastiek om je pols hebt of veel (opvallende) sieraden/horloges. Huidskleurend ondergoed is voor de meeste jurken uit de client closet wel het beste. En mocht je je er comfortabel bij voelen, dan is zonder bh ook het mooist. Dit omdat de jurken vaak ook off shoulder kunnen. En mocht je graag borstvoedingsfoto's willen tijdens de shoot, dan kan dat uiteraard ook.


En voor de vader (to-be) is het handig om de zakken van de broek leeg te maken (telefoon, autosleutels, etc.)


Het is ook altijd fijn om lippenbalsem in de buurt te hebben om droge lippen te vermijden. Verder houd ik erg van connectie in de foto's dus jullie handen zullen ook in beeld zijn waardoor handencrème misschien ook handig kan zijn als je last hebt van droge handen.

Vragen?


Mocht je nog vragen hebben na het lezen van deze informatie, dan kun je uiteraard altijd contact met mij opnemen. Dat mag via DM op Instagram, per mail of via WhatsApp (06 36 16 70 17).


Ik kijk er heel erg naar uit om prachtige en waardevolle herinnering voor je vast te gaan leggen tijdens de minishoot.


Tot de 10e!


Liefs,

Bianca