Lieve jij,

Wat leuk dat je erbij bent tijdens de minishootdag op zaterdag 25 februari. Ik heb er onwijs veel zin in en ik hoop jij ook! In deze online brochure geef ik je graag meer informatie over de locatie, kledingadvies en wat tips en tricks, zodat we er een prachtige shoot van kunnen maken.

Locatie

De minishoot vindt plaats op een prachtige plek in het centrum van Amersfoort, namelijk Banck aan de Gracht. Het adres is: Langegracht 8, 3811 BT Amersfoort (klik hier voor Google Maps). Het is een prachtige locatie met veel mogelijkheden en verschillende hoekjes. Zo kan ik jullie op verschillende manieren prachtig vastleggen.


De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping van het pand en is bereikbaar via een ruim trappenhuis. Let op: Er is geen lift aanwezig. Wanneer je gearriveerd bent beneden bij het pand, kun je aanbellen en zal ik de deur openen via de intercom. En anders loop ik, of mijn "assistente" (mijn zusje) even naar beneden om de deur te openen. Je mag mij ook bellen als je beneden staat: 06 36 16 70 17.


Zorg dat je ongeveer 10 minuten voor aanvang van het gekozen 'tijdvenster' aanwezig bent, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van de 20 minuten die gepland staan. Je kunt bijvoorbeeld dan alvast de jurken uit de client closet bekijken en/of jezelf en overige gezinsleden klaarmaken voor de shoot. Mocht ik nog bezig zijn, dan zal mijn zusje je/jullie met liefde ontvangen en helpen.


Omdat het pand zich midden in het centrum van Amersfoort bevindt, kun je niet voor de deur parkeren. Mocht je met de auto komen, dan kun je het beste (betaald) parkeren op het Sint Jorisplein. Vanaf daar is het een kleine 10 minuten lopen.

Kledingadvies & client closet

Misschien denk je al druk na over wat jij en je gezinsleden eventueel aan kunnen tijdens de fotoshoot. Ik help je hier graag bij. Want kleding is mede bepalend voor de sfeer in de foto's. Wanneer je de volgende tips meeneemt in de keuze voor kleding, zit je zeker goed:


  • Kies voor lichtere neutrale kleuren in aardetinten, zoals bruin/beige/crème. Vermijd heel felle kleuren zoals neon en drukke prints of logo's op t-shirts. Spierwit werkt vaak ook niet heel mooi op foto's en kun je daarom ook beter vermijden.
  • Jullie hoeven niet allemaal dezelfde kleur aan, het is juist leuker om te combineren, maar zorg dat het geheel bij elkaar past. Twijfel je? Stuur gerust een foto van de uitgekozen kleding en ik denk graag met je mee.
  • Kies bijvoorbeeld één basiskleur zodat jullie vervolgens hierop verder van kunnen afwijken/ variëren door meerdere tinten van diezelfde kleur te kiezen.
  • Variëren met verschillende soorten stofjes/ textuur is juist heel leuk. Dus het hoeft niet allemaal hetzelfde te zijn. Een glad t-shirt voor papa en een gebreid vestje of tuinbroekje/jurkje voor je kleintje? Super leuk!


Mocht je liever gebruik maken van de jurken uit m'n client closet, dan is dat absoluut mogelijk (maar voel je niet verplicht). Ik zal een groot gedeelte van de jurken meenemen en deze kun je kosteloos gebruiken tijdens de shoot. De meeste van de jurken zijn ook nog eens borstvoedingsproof. Het zijn jurken om in te stralen en om je helemaal prachtig in te voelen. Zorg dat je eventueel huidskleurend ondergoed aan hebt, want sommige jurken schijnen licht door.

Tips en tricks

Let er voor de shoot op dat je geen haarelastiek om je pols hebt of veel (opvallende) sieraden/horloges. Huidskleurend ondergoed is voor de meeste jurken uit de client closet wel het mooist. En mocht je je er comfortabel bij voelen, dan is zonder bh ook het mooist. Dit omdat de jurken vaak ook off shoulder kunnen. En mocht je graag borstvoedingsfoto's willen tijdens de shoot, dan kan dat uiteraard ook.


En voor de vader (to-be) is het handig om de zakken van de broek leeg te maken.


Het is ook altijd fijn om lippenbalsem in de buurt te hebben om droge lippen te vermijden. Verder houd ik erg van connectie in de foto's dus jullie handen zullen vaak in beeld zijn waardoor handencrème misschien ook handig kan zijn als je last hebt van droge handen.

Vragen?


Mocht je nog vragen hebben na het lezen van deze informatie, dan kun je uiteraard altijd contact met mij opnemen. Dat mag via DM op Instagram, per mail of via WhatsApp (06 36 16 70 17).


Ik kijk er heel erg naar uit om prachtige en waardevolle herinnering voor je vast te gaan leggen tijdens de minishoot.


Tot de 18e!


Liefs,

Bianca