Motherhood Shoot

Moeder worden en moeder zijn


Van het geven van nieuw leven tot het opvoeden van je baby en hem/haar zien opgroeien tot een eigen persoon.

Ondanks dat het moederschap niet altijd even makkelijk is, is het iets om trots op te zijn. Hoe mooi is het om het moment vast te leggen. Van jou als moeder met je kind(eren). Een shoot die helemaal om jou draait. Jij, als trotse, mooie en krachtige moeder.

Niet alleen je kind(eren) groeit, maar ook jij als moeder. Ik help je graag aan een mooie blijvende herinnering op beeld.


Werkwijze


Een motherhood shoot kan ik op elk moment doen: jij met jouw baby’tje of met oudere kinderen. Het moment bepaal jij. Het is bijvoorbeeld ook een ideale shoot als jij een voedingsmoment vastgelegd wilt hebben. 


Ongeveer drie weken na de shoot ontvang je een mail met een link naar een beveiligde online galerij waar je zelf jouw favoriete foto’s kunnen uitkiezen. Die foto's loop ik vervolgens nog een keer goed na en daarna ontvang je na ongeveer 3 weken de gekozen foto’s in hoge resolutie. En na de shoot probeer ik altijd binnen 48 uur alvast een kleine preview te sturen.


Twijfel je over wat je aan kunt doen tijdens een shoot? Geen zorgen, want wanneer je bij mij een shoot boekt krijg je van mij een informatiebrochure toegestuurd met o.a. kledingtips. En ik heb een uitgebreide client closet waar je tijdens de shoot ook kosteloos gebruik van mag maken.


Ik kijk er heel erg naar uit om de kracht van jou als mama vast te mogen leggen. Heb je nog vragen of wil je graag een Motherhood Shoot boeken? Neem dan gerust contact met mij op.


“Lieve lieve Bianca. Het aller mooiste heb jij vast mogen leggen. Ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie foto’s! Dankjewel voor alles! Zo een bijzonder mooi mens ben jij. En je werk is echt prachtig!”

“Onlangs mocht ik samen met mijn baby dochter gefotografeerd worden. Het contact voorafgaand aan de shoot verliep heel fijn en zo ook de daadwerkelijke shoot. Wij voelden ons meteen op ons gemak, alsof er een goede vriendin over de vloer was. De sfeer was heel ontspannen wat zeker te zien is aan het eindresultaat. Bianca heeft oog voor detail, weet een hele fijne sfeer neer te zetten en doet dit op een hele natuurlijke manier. Ik zou Bianca zeker aanbevelen!”