Mom's Tribe Shoot

Jouw rijkdom


Jij, je partner en je kindje(s). Jouw Mom's Tribe. En die tribe leg ik graag voor je vast. Gewoon zoals jullie zijn. Bijvoorbeeld op een mooie plek in de natuur, tijdens golden hour.

Een shoot met heel veel quality time en waarbij jullie zo min mogelijk hoeven te poseren en gewoon mogen genieten. En ik leg jullie mooiste momenten vast.

Werkwijze


Een Mom's Tribe Shoot is een gezinsshoot waarbij de kracht van de moeder naar voren komt. Een ongeposeerde shoot waarbij ik jullie vastleg zoals jullie zijn. Met hier en daar wat opdrachten en wat aansturing voor de mooiste beelden. Maar het draait vooral om de spontane momenten. Dat betekent heel veel knuffelen, dansen, wandelen en genieten van elkaar.


Zo'n Tribe Shoot past perfect in de buitenlucht. Waar we de ruimte hebben en echt kunnen genieten van al het moois om ons heen. Ik denk graag mee met locaties in de buurt van Amersfoort, maar de locatie is uiteraard altijd bespreekbaar.

Daarnaast denk ik ook graag mee met kleding, zodat het een prachtig geheel wordt. Voor jou als moeder heb ik dan ook een mooie client closet waar kosteloos gebruik van gemaakt mag worden. Daarnaast ontvang je na het boeken van de shoot ook een uitgebreide informatiebrochure met o.a. kledingtips voor het hele gezin.


Ongeveer drie weken na de shoot ontvang je een mail met een link naar een beveiligde online galerij waar je zelf jouw favoriete foto’s kunnen uitkiezen. Die foto's loop ik vervolgens nog een keer goed na en daarna ontvang je na ongeveer 3 weken de gekozen foto’s in hoge resolutie. En na de shoot probeer ik altijd binnen 48 uur alvast een kleine preview te sturen.


Ik kijk er heel erg naar uit om jullie op jullie mooist vast te mogen leggen als gezin. Heb je nog vragen of wil je graag een Mom's Tribe Shoot boeken? Neem dan gerust contact met mij op.


“Bianca is een getalenteerd fotografe, maar daarnaast een warme en lieve persoonlijkheid die echt connectie maakt met de mensen voor haar lens. Een shoot met 2 kleine kinderen is geen eitje, maar ze stelde ons allevier op ons gemak en nam de tijd voor de kindjes. Echt een aanrader voor eenieder die mooie foto's wil laten maken van intieme momenten met het gezin.”

“Wij hebben een familyshoot gehad bij Bianca! Ze gaf van te voren al goede tips over locaties en kleding. Dacht goed mee over wat bij ons het beste zou passen! Op het moment van de shoot liep alles vloeiend. Ze heeft zelf 2 kinderen en het was mooi om te zien dat ze met haar ervaring, het onze zoon ook zo ontspannend mogelijk maakte. Er zijn niet alleen prachtige foto’s met ons gezin uit gekomen maar ook van onze zoon zelf! Bianca is een absolute aanrader voor iedereen!”