Tiny Love Shoot

Na maandenlang dromen..


Een bijzondere en mooie tijd breekt aan. Een tijd van wennen, knuffelen, voeden, veel nieuwe en eerste keren en heel veel liefhebben.

Het is een tijd die je niet snel terug zult krijgen en ik help je graag om de newbornperiode met veel liefde en emotie vast te leggen. Zodat je mooie en waardevolle beelden hebt om op terug te kijken.

Werkwijze


Een newbornshoot vindt meestal plaats in de vertrouwde omgeving van jullie huis, maar tijdens warme zomerdagen kan het bijvoorbeeld ook op een mooie buitenlocatie als je dat graag zou willen.


De shoot plan ik het liefst rond twee à drie weken na de uitgerekende datum. In die eerste weken na de geboorte slapen baby'tjes het meest. Maar op een later moment een shoot plannen kan uiteraard ook. Reserveer wel tijdens je zwangerschap alvast een plekje, dan weet je zeker dat ik plek heb.


Het tijdstip van de fotoshoot plan ik 1 á 2 dagen voorafgaand aan de shoot en liefst in de ochtend. Samen zoeken we de fijnste plekjes in huis op en meestal is dit op de slaapkamer. Ik zorg voor afwisselende beelden en poseren is niet nodig. Ik geef uiteraard hier en daar wat aanwijzingen, maar ik leg jullie graag vast zoals jullie zijn.


Een newbornshoot vergt geduld en daarom laten we ons leiden door de baby. We nemen de tijd en maak je vooral niet druk als de kleine verschoond of getroost moet worden. Mocht je graag het voedingsmoment ook vastgelegd willen hebben, dan kan dit ook zeker. Je kunt hier ook een Motherhoodshoot voor boeken, als daar je focus op ligt.


Ongeveer drie weken na de shoot ontvang je een mail met een link naar een beveiligde online galerij waar je zelf jouw favoriete foto’s kunnen uitkiezen. Die foto's loop ik vervolgens nog een keer goed na en daarna ontvang je na ongeveer 3 weken de gekozen foto’s in hoge resolutie. En na de shoot probeer ik altijd binnen 48 uur alvast een kleine preview te sturen.


Twijfel je over wat je aan kunt doen tijdens een shoot? Geen zorgen, want wanneer je bij mij een shoot boekt krijg je van mij een informatiebrochure toegestuurd met o.a. kledingtips. En ik heb een uitgebreide client closet waar je tijdens de shoot ook kosteloos gebruik van mag maken.


Ik kijk er heel erg naar uit om jullie mooie gezinnetje vast te mogen leggen. Heb je nog vragen of wil je graag een Tiny Love Shoot boeken? Neem dan gerust contact met mij op.


En boek je naast een Tiny Love Shoot ook een New Life Shoot? Dan krijg je 10% korting op de Tiny Love Shoot.


“Wij hebben een newborn shoot gedaan bij Bianca en we zijn super tevreden met het resultaat! Bianca is een fijne fotograaf, prettig en snel in de communicatie en de foto's zijn heel mooi geworden. We zijn heel blij met de foto's van onze baby, peuter en ons gezin!”

“Superfijne fotografe die professioneel werkt en je op je gemak stelt. Maakt erg mooie en pure foto’s in een relaxte sfeer.”