New Life Shoot

De magie van een zwangerschap


Waarschijnlijk droom je elke dag weg bij de gedachte hoe je kindje eruit zal zien en hoe het leven er straks uit zal zien. Maar tot die tijd mag je genieten van het wonder in je buik. Overal waar jij gaat, draag je het kindje met je mee. Het is zo'n mooie en bijzondere tijd. En ondanks de kwaaltjes die je misschien hebt, hoop ik dat je mag genieten en trots op je lichaam mag zijn. Want het vrouwenlichaam is tijdens een zwangerschap prachtig en krachtig tegelijk. En dat mag geëerd worden.

Werkwijze


Het krachtige en mooie moment van de zwangerschap leg ik met heel veel liefde voor je vast. Op een pure manier. Jij en het nieuwe leven in je buik. Samen met je partner en eventuele broertjes/zusjes. Ik geef je graag een herinnering voor het leven mee.Een New Life Shoot plan ik meestal tussen de 30 en 36 weken van je zwangerschap, maar eerder (of later) is eventueel ook mogelijk. Je partner of kind(eren) zijn uiteraard ook welkom om mee op de foto te gaan. Maar als je liever alleen foto’s wilt, is dat ook geen probleem. Het liefst doe ik de shoot op een mooie buitenlocatie tijdens bijvoorbeeld ‘the golden hour‘. Zoals jij tijdens een zwangerschap ook straalt, straalt de natuur tijdens een golden hour ook.


Ongeveer drie weken na de shoot ontvang je een mail met een link naar een beveiligde online galerij waar je zelf jouw favoriete foto’s kunnen uitkiezen. Die foto's loop ik vervolgens nog een keer goed na en daarna ontvang je na ongeveer 3 weken de gekozen foto’s in hoge resolutie. En na de shoot probeer ik altijd binnen 48 uur alvast een kleine preview te sturen.


Twijfel je over wat je aan kunt doen tijdens een shoot? Geen zorgen, want wanneer je bij mij een shoot boekt krijg je van mij een informatiebrochure toegestuurd met o.a. kledingtips. En ik heb een uitgebreide client closet waar je tijdens de shoot ook kosteloos gebruik van mag maken.


Ik kijk er heel erg naar uit om het nieuwe leven in je buik vast te mogen leggen. Heb je nog vragen of wil je graag een New Life Shoot boeken? Neem dan gerust contact met mij op.


En boek je naast een New Life Shoot ook een Tiny Love Shoot? Dan krijg je 10% korting op de Tiny Love Shoot.“Wat een onwijs fijne en lieve vrouw! Snel en helder in communiceren, waardoor het makkelijk schakelen is. Ze denkt heel erg mee met wat je wil (locatie, kledingkeuze, poses) wat een vertrouwd gevoel geeft. Het was een supergezellige avond en wat zijn wij blij met hoe de foto's zijn geworden!!”

“Warme persoonlijkheid, enthousiast en flexibel, meedenkend. Kortom, Bianca is een super fotografe om je zwangerschaps shoot mee te plannen en houden, mooi in de natuur, heerlijk. Dankjewel Bianca!”